Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan sikrer du, at du har plads i garderoben, når du får huset fuld af gæster

Du kender det sikkert. Du har en travl hverdag, og derfor ser du kun din familie 4-5 gange om året, og når muligheden byder sig, fylder du hele huset op.

Det kan eksempelvis være, når der er aktiviteter i byen, som hele familien samles om, eller når der er runde fødselsdage, der skal fejres. Når huset er fyldt op med familiemedlemmer, kan man hurtigt komme til at føle, at ens store hus ikke er så stort, som man havde troet alligevel.

Måske har man svært ved at finde sovepladser til alle, eller måske er det svært ikke at rode huset til med sko og overtøj.

Havner du og din familie altid i pladsmangel, når I inviterer familien over på en familiedag, når der eksempelvis er aktiviteter i byen, så kan I få inspiration til netop det herunder.

Sørg for at have ryddet op i garderoben inden gæsterne kommer

For at sikre at gæsterne har plads at opbevare deres tøj og sko i, så kan det være en god idé, at du som vært sikrer, at der er plads nok.

Det kan man gøre på mange måder, men en måde er at sikre, at der er ryddet op i garderoben, så der er masser af plads til dine gæster.

Når du vælger at rydde op i din garderobe, vil du også finde ting, som du ikke længere bruger, og som ikke har andre formål end at fylde.

Du kan altså på den måde slå to fluer med ét smæk, hvilket både er en fordel nu men også på sigt.

Investér i en ny garderobe

Er din garderobe ikke praktisk, eller er den for lille, så kan det være, at det er på tide at investere i en ny løsning. Dette er naturligvis en af de dyrere og mere tidskrævende løsninger, men på sigt vil du stensikkert ikke fortryde dit valg.

Vælger du at investere i en ny garderobe med masser af plads, kan du sikre, at I har rig mulighed for at invitere venner og familie over, uden at huset begynder at rode med fod- og overtøj, mens I også har masser af plads til at opbevare jeres egne ting.

Dette er altså også en win-win løsning, hvis man er interesseret i at bruge flere penge end forventet. Find eksempelvis bud på den perfekte garderobe på nettet, hvis du og din familie mangler inspiration til, hvordan I kan sikre jer, at I får den garderobe, der passer bedst til jer og jeres behov.

Skab flere opbevaringsmuligheder til dagen

Hvis de to ovenstående løsninger ikke er en mulighed for jer her og nu, kan I også skabe flere opbevaringsmuligheder til dagen.

Eksempelvis kan I opbevare gæsternes overtøj i soveværelset, så garderoben ikke roder, eller også kan I finde nogle kasser frem, som gæsterne kan stille skoene i, som derefter kan sættes væk, når de ikke skal bruges. Dette er blot en kortsigtet men også praktisk løsning.