Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

SUP board kursus i din by

Er du vild med at prøve kræfter med nye, sjove aktiviteter og at få brugt din krop på nye måder? Så er det oplagt at prøve verdens om muligt mest hypede vandsport lige ny – nemlig SUP. Tag et SUP board kursus i din by og kom godt i gang.

Hvad er SUP?

SUP er en forkortelse af Stand Up Paddle. Disciplinen er karakteriseret som en vansport, men dyrkes på mange forskellige niveauer. Selve aktivteten foregår ved, at man står på et såkaldt SUP board og ved hjælp af en paddel, bevæger sig frem af. Selve boardet kan minde meget om et surfbræt, men har visse særlige egenskaber, som gør det særligt egnet til netop SUP.

Når disciplinen dyrkes på mange niveauer, vil det sige, at nogle primært bruger den som en afslappende fritidsinteresse og mulighed for at se nye, spændende steder. Andre dyrker i højere grad SUP som en decideret sportsdisciplin og padler om kap med hinanden. Der findes også internationale konkurrencer i SUP, hvor atleter dyster mod hinanden. Har du lyst til at dyrke SUP på denne måde, kan du vælge at melde dig ind i en klub, hvor du kan øve dig og træne sammen med andre, som deler din interesse.

Start med et kursus

Selvom SUP modsat mange andre vandsportsgrene faktisk kan dyrkes af de fleste, fordi den er mulig at dyrke på så mange forskellige niveauer og måder, er det en god idé at starte med et kursus. På den måde er du sikker på, at du lærer de forskellige teknikker rigtigt og får brugt dine redskaber på den bedste mulige måde.

Start gerne med at undersøge, om der er mulighed for at tage et kursus i din by. Da SUP som en udbredt disciplin stadig er en ny ting, kan det meget vel være, at det er muligt at tage et kursus i nærheden af dig, uden du før har hørt om det eller er klar over det.

Køb dit eget SUP board

SUP er en af de discipliner, som man meget hurtigt forelsker sig i. Sporten er blevet så populær, som den er inden for den seneste ti af en grund. Derfor er der også en vis chance for, at du ligesom så mange andre bliver grebet af sporten, når først du kommer i gang.

I mange større byer, er der mulighed for at leje SUP boards, som man så kan benytte sig af i et aftalt tidsrum. Men dette kan blive en dyr fornøjelse i længden, hvis først man er blevet bidt af sporten. Derfor kan det være værd at overveje at anskaffe sig sit eget, personlige SUP board.

Har du svært ved at se, hvordan du skal få plads til et board på størrelse eller større end et almindelige surfbræt, så kan du vælge et oppusteligt SUP board. Disse boards er effektive, nemme og transportere og gør SUP til en leg. Vælg eksempelvis et af disse oppustelige SUP boards, som både er af god kvalitet og meget brugervenlige.