Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 gode tips til at udnytte tiden i lufthavnen

Hvad end du skal på sommerferie med resten af familien eller på forretningsrejse med dine kollegaer, er det svært at undgå ventetid i lufthavnen. Rejsedagene bliver hurtigt fyldt med trafikpropper, stress og halvsure miner. Start din rejse på god manér – læs med her, hvor vi giver 3 gode bud på, hvordan du bedst udnytter tiden i lufthavnen.

Mens nogle forbinder turen til lufthavnen med stress og frygt for tung bagage, går andre rundt og hygger sig, mens de venter på, at deres gate bliver vist på skærmen. Hvad end du hører til den ene eller anden gruppe, kan du med fordel læse med her, hvor vi har samlet gode idéer til, hvad du kan lave – alene eller sammen med familien, når du venter i lufthavnen.

Gå på opdagelse i de mange butikker, caféer og restauranter

De fleste større lufthavne byder på timevis af shopping i butikker fyldt med mærketøj, elektronik og slik i lange baner. Flere steder er der endda penge at spare, når du køber hudpleje, parfumer eller alkohol i den Duty free-shop, mens du venter på, at dit fly gør klar til at lette.

Har du en smule ventetid i lufthavnen, er det oplagt at slå tiden ihjel på en god restaurant eller café, hvor du kan få serveret din yndlingsmad, inden din rejse tager dig med til eksotiske lande med fremmed mad, hvor du kan opleve nye smage, dufte og anderledes udseende mad.

Lyder ventetiden i lufthavnen pludselig mere spændende? Besøg Københavns Lufthavn og se, hvordan tiden hurtigt vil flyve afsted!

Spil hyggelige spil med venner og familie i lufthavnen!

Skal du på ferie med familien eller en håndfuld gode venner? Så er det oplagt at tage et rejsevenligt bræt- eller kortspil med sig til turen!

Find de gode snacks og noget godt at drikke frem, inden I begynder at kaste med terninger, fordele kort eller brikker. Inden I ved af det, er tiden fløjet afsted og jeres fly er klar til at lette og gøre det samme!

Arbejd eller studér fra din computer eller mobil

Rejser du alene, fordi du skal besøge en kær ven eller en forretningspartner i udlandet? Så er det oplagt at hive computeren frem og svare på nogle af de mails og opkald, du måske har forsømt i løbet af en normal arbejdsuge, eller som du kan spare tid ved ikke at skulle tage dig af senere.

Få styr på kalenderen, dine PowerPoints til dagen efter, eller hiv din studiebøgerne frem. De fleste lufthavne har en lounge eller behagelige områder med bænke og borde, hvor du kan arbejde, læse eller svare på mails. De fleste lufthavne i ind- og udland har som regel et hot spot, du kan koble dig på gratis.

Har du ikke mere arbejde, eller foretrækker du at lukke helt af for internettet, inden ferien eller arbejdet for alvor skydes i gang? Så kan du hive en god bog eller en interessant podcast frem og fordybe dig i den foran gaten. På den måde er du sikker på ikke at misse dit fly, når du først forvilder dig ind i eventyruniverser, studietekster, interessante nyheder eller lignende.

Har du meget tid du skal bruge i København inden du skal med flyet, så kan du finde ideer til at fordrive den her.