Din guide til det københavnske natteliv

København har længe været én af de mest populære destinationer for både danskere og udenlandske turister. Dét er der flere rigtig gode grunde til. Først og fremmest har København et væld af fantastiske museer, der blandt andet tæller Statens Museum For Kunst, Davids Samling, Thorvaldsens Museum og Nationalmuseet.

København har også fremragende shopping-muligheder i form af storcentre som Magasin og Illum og genbrugsprægede områder som Larsbjørnsstræde og Studiestræde. På gadehjørner over hele byen finder du caféer og restauranter, der både serverer traditionel mad og mad fra stort set alle køkkener, du kan forestille dig. Og København har dertil længe været kendt for sit væld af barer og diskoteker.

Østerbro

København er lille nok til, at du i løbet af en aften i byen snildt kan nå forbi barer på alle tre broer. Men hvis du planlægger en bytur på Østerbro, har denne del af byen i sig selv også masser af muligheder. Er du ølentusiast, kan du med fordel starte på Kompasset Ølbar, der ligger på Østerbrogade. Er du mere i humør til cocktails, er Århusgades Bubbles Bar et glimrende udgangspunkt. Og hvis du mest af alt trænger til en bodegatur, er Trianglens sidegader et rigtig godt sted at starte.

Nørrebro

Nørrebro er muligvis den mest barpakkede del af København. Ingen andre bydele omfatter ligeså mange bodegaer og brune værtshuse som Nørrebro. Men på Nørrebro finder du også rigeligt med cocktailbarer i form af for eksempel Kassen, der ligger på Nørrebrogade. Og for de danselystne er Sigurdsgade et perfekt sted at bruge en fredag eller lørdag aften. Baren holder åbent det meste af natten og er kendt for sit livlige og helt enorme dansegulv.

Vesterbro

Som Nørrebro har Vesterbro masser af bodegaer. Men når det kommer til natteliv, er Vesterbro måske mest kendt for Kødbyen. Du finder Kødbyens indgang på Søndre Boulevard, og udover at servere alle de former for alkohol, du kan tænke dig, huser flere af områdets barer også jævnligt koncerter og lignende nattelivsarrangementer.

Indre by

Hvis du søger det divergerende natteliv, bør du bruge din aften i indre by. I den yderste del på Christianshavn finder du Christiania, hvor du kan spille skak, nyde god musik og browse masser af tøj, smykker og andre spændende souvenirs. Og i det midterste af byen finder du både bodegaer, cocktailbarer, jazzbarer, gaybarer og diskoteker. Tager du til indre by, kommer du bestemt ikke til at løbe tør for natteliv lige foreløbigt. Klik og bliv klogere på natteliv i København