Afhold et hyggeligt firmaarrangement for de ansatte

Hvis man skal undgå, at ens ansatte i firmaet kommer til at føle ansættelsen som surt slid, selvom det er udfordrende på den gode måde, så bør man med jævne mellemrum afholde muntre firmaarrangementer for medarbejderne.

Det kan være med til at styrke fællesskabet i firmaet, og så gør det, at de ansatte føler, de er værdsatte som mennesker og ikke bare er der som arbejdskraft. Kig efter at planlæg og book dit næste firmaarrangement her, så du allerede er godt på vej til at have rammerne på plads for et godt arrangement.

Hvad skal firmaarrangementet handle om?

Sådan et firmaarrangement må gerne være af forskellige typer fra gang til gang. Netop ved at man ikke bare vælger den nemme og ensartede løsning for de ansatte, viser man, at man sætter pris på medarbejderne.

Derfor kan man den ene gang have et mere afslappet arrangement, hvor man sidder ned og spiser et sted. En anden gang kan man tage på udflugt, og endelig kan man tage til sjove fællesarrangementer såsom til paintball, på en kanotur eller lignende.

Det er klart, at det måske ikke er alle ansatte, der af forskellige grunde kan eller vil deltage, men det giver værdi til fællesskabet, at man varierer disse arrangementer.

Den gode stemning til et firmaarrangement

Man bør som chef for alt i verden undgå, at sådan et arrangement ender med at få karakter af arbejde eller er en undskyld for at sende de ansatte på et kursus. Man skal tydeligt melde ud, hvornår det er et formelt og et uformelt firmaarrangement.

Desuden skal man være sikker på, at der er styr på det hele, selvom man har udliciteret alle aktiviteterne til andre arrangører. Dette kan man gøre ved at undersøge forud, at alt er på plads, eller man tager med som chef, hvis der skal ændres forhold med kort varsel.

Gentag et firmaarrangement flere gange

Som det lidt er blevet nævnt, så skal man gentage gode firmaarrangementer helst flere gange om året. Det behøver ikke være overvældende som en gang hver måned.

Desuden skal man sørge for at variere arrangementerne efter årstidernes forhold og eventuelt høste input fra de ansatte om, hvad de godt kunne tænke sig at prøve.

Nogle gange behøver det ikke at være et større arrangement, end at man inviterer de ansatte ud på en bar, hvor firmaet betaler. Her skal så som chef helst forlade arrangementet efter et par timer, så de ansatte kan nyde hinandens selskab for dem selv.