Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 oplagte aktiviteter til en aktiv date i København til dem, der elsker sport

Tag din date med på nye oplevelser. Lad byen være jeres legeplads, og prøv jer selv af. På den måde kommer I også tættere på hinanden. Der er mange muligheder for en aktiv date i København. Her kommer et bud på 3 oplagte aktiviteter til en aktiv date i København, som helt sikkert vil få pulsen op hos jer begge.

Inviter din udkårne på en sportsdate. Det er oplagt, hvis I begge kan lide at teste jer selv af og få sved på panden. Herunder får du et indblik i 3 forskellige aktiviteter til en aktiv date i København til dig, der elsker sport. Der er mange muligheder, og dette er bare et udpluk:

  • High-robing i den gamle B&W hal
  • Udendørs fitness alle vegne i Kbh.
  • Havkajak i kanalerne eller i Øresund

High Robing i den gamle B&W hal

I den gamle B&W hal på Refshaleøen har Urban Ranger Camp åbnet verdens højeste indendørs High Robing bane.

I 50 meters højde fuldfører i tracks i forskellige sværhedsgrader. I kan starte med track 1, hvor I lige kan vænne jer til højden. Men på den sværeste, track 4, bliver både jeres fysik og psyke sat på prøve. Til sidst tager I en af svævebanerne til det sikre gulv.

Urban Ranger Camp arrangerer også såkaldte Action Dates, hvor I hjælper hinanden gennem de 4 tracks. Her bliver jeres kommunikation og samarbejdsevner sat på prøve. Urban Ranger Camp reklamerer selv med, at par, der High Rober sammen, bliver sammen.

Udendørs fitness

Udendørs fitness er jeres mulighed for at være aktive, og se og opleve København på en ny måde.

Københavns kommune har sat flere træningspavilloner op rundt i byen. De er overdækkede med en god variation af træningsmuligheder, så I kommer hele kroppen igennem. Der er tydelig instruktion ved alle træningspavilloner, så det er tydeligt, hvordan de forskellige maskiner skal bruges.

Havkajak i kanalerne eller i Øresund

Se København fra søsiden, og vær aktiv samtidig. Tag din udkårne med på en tur i kajak.

Kajakker kan lejes på timebasis til ture rundt i kanalerne. I kan tage med på en af de guidede ture eller tage på tur på egen hånd.

Det er også muligt at tage en intro eller et havkajakkursus ved kajakklubben ved Amager Strand. Øresund er et helt anderledes vand end kanalerne, og jeres fysik bliver sat på prøve.

Her kan I også leje kajakker, men kun hvis I har havkajakbevis. Det kunne være starten til en ny hobby sammen.