3 fordele ved efterfødselstræning

Læs fordelene, og find ud af, hvor du kan gå til efterfødselstræning i København

1. Efterfødselstræning med sansemotoriske lege er med til at udvikle dit barn

Når du går til efterfødselstræning, vil der også være sansemotoriske lege for dig og dit barn. Udover at være skøn kvalitetstid er det også med til at udvikle og stimulere dit barn. Det er meget vigtigt, at spædbørn får stimuleret deres sanser, og til efterfødselstræning vil du lære, hvordan du kan gøre dette derhjemme i hverdagen.

2. Efterfødselstræning genoptræner din krop nænsomt efter fødslen

Efter en fødsel er det vigtigt at bevæge sig, men det er mindst lige så vigtigt at gøre det i et passende tempo, der tager hensyn til kroppen, som er forandret efter fødslen. På et efterfødselstræningshold kan du træne hele din krop med øvelser, der styrker bækkenbunden og kernemuskulaturen – samtidig hygger dit barn sig sammen med de andre mødres børn på en madras i samme rum.

3. Til efterfødselstræning kan du udveksle erfaringer med andre mødre

Uanset om du er førstegangsfødende, eller om du har flere børn, skal man vænne sig til en ny tilværelse efter en fødsel. Derfor kan det være meget givende at tale og erfaringsudveksle med andre, der også lige har født. Du kan typisk melde dig til et efterfødselstræningshold med andre mødre, som enten er førstegangsfødende, flergangsfødende eller solomødre. Der er også ofte hold med flere typer af kropstræning opdelt efter intensitet, tempo og barnets alder.

Efterfødselstræning i København for alle mødre med spædbørn

Er du på udkig efter efterfødselstræning i København, bør du vælge Apa. De har et meget bredt udvalg af forskellige typer af efterfødselstræningshold, så du kan med garanti finde et, der passer til dig og dit barn.