Mangler du nogle sjove aktiviteter at lave i København? Læs med her

Du har klikket dig ind på denne artikel. Måske er det, fordi du selv tænker, at du mangler at prøve noget sjovt i København. Du og dine venner har mange gange snakket om, at i endelig skulle forsøge at finde en dag, hvor i kunne ses, men ingen af jer ved, hvad i kan lave. Der er mange sjove ting at lave i København, og dem kan vi nævne for jer i denne artikel. Måske er det noget, som du kan bruge og fortælle til dine venner. Forhåbentlig.

Escape rooms

Hvis i vælger at prøve et escape room spil, er i sammen på en helt anden måde. I skal her forsøge at komme ud af et rum indenfor et tidsrum. Det er oftest omkring 60 minutter til 90 minutter. For at komme ud, skal i løse forskellige gåder. Det kræver nemlig her, at i er gode til at samarbejde og lytte til hinanden. Det kræver nemlig en fælles indsats at komme ud af rummet. Det er overhovedet ikke sikkert, at i ender med at komme ud af rummet indenfor de 60 minutter. Men løser i gåderne, så kommer i ud. Det er en ud af mange aktiviteter i København.

Besøg en ny bar

Dette er egentlig en aktivitet, som i kan lave i alle byer. Men tag en runde og besøg en masse nye barer. Det kan være steder, hvor i har tænkt, at der skal I i hvert fald overhovedet ikke ind. Gå derind. Se stedet. Sommetider kan de sjoveste aftener være sådan nogle steder. I kan planlægge jeres rute inden og vælge bestemte steder ud. Eller i kan gøre det mere spontant og tage det, som det kommer. Det kan være, at i får helt lyst til at blive det ene sted, fordi det er for sjovt til at lade vær.

Brætspilsaften

Hvis i er store fans af brætspil, så kan det være, at det lige netop er dette dig og dine venner skal ud at lave. En brætspilsaften passer i hvert fald perfekt til en stor vennegruppe, der holder af brætspil. I kan købe nogle snacks, og så kan i ellers hygge med masser af forskellige spil. I kan tage ud i byen og finde en brætspilscafe, eller i kan vælge at gøre det derhjemme. Her kan i så alle sammen komme med nogle brætspil hjemmefra, og så har i ellers hele aftenen til at spille. Det giver mulighed for mange timers grin og godt humør.

Mad i parken

Hvis det gode vejr er med jer, kan i også få lavet noget nemt mad hjemmefra, og så tage ud i naturen og spise det. I kan købe lidt vin til, og så er det ellers godt at sidde ude i naturen i stedet for derhjemme. Hvis det er lidt mere køligt end forventet, kan i jo alle sammen tage de store jakker på og tage et tæppe med omkring jer. I godt humør er kulde intet problem.

Vil du have flere ideer til aktiviteter og oplevelser i København, så se her.