Her finder du den bedste mobilreparation i København [anmeldelse]

Har du brug for en mobilreparation i København?

Når du taber telefon, spilder vand i mikrofonen eller brænder dit batteri ud, fordi du bare skulle se et tolv-timers maraton af Friends, inden den forsvinder fra Netflix næste år, så kræver det ofte en tur i mobilværkstedet.

Men det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken mobilreparation i København, der giver dig den bedste og hurtigste service for den laveste pris.

Derfor har vi lavet denne korte guide til forskellen mellem de forskellige mobilreparatører i det større Københavnsområde. Dette er kun et kort udsnit af de mest populære tjeneste, så skriv endelig til os, hvis du kender én, der burde inkluderes på listen.

Mobilreparation i København

1. Telerepair – mobilreparation i København K, Østerbro og Vesterbro

Telerepair er en af de største mobilreparatører i København. De har butikker på Vesterbro, Østerbro og i Indre By. De tilbyder reparation af alle de store brands, inklusiv iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei, Sony m.fl.

Telerepairs reparationstider udmærker sig især sammenlignet med konkurrenter. De fleste af deres reparationer kan blive udført på under 30-60 minutter, så længe man bestiller en tid på forhånd.

Som alle de andre udvalgte butikker, der tilbyder mobilreparation i København, bruger de enten originale reservedele eller OEM (Original Equipment Manufacturer), når de reparerer din iPhone. OEM er dele, der ikke er produceret af Apple selv, men som er blevet godkendt af Apple og har tilladelse til at blive solgt under deres brandnavn. Oftest er de i ligeså høj kvalitet som Apples egne. I nogle tilfælde vil de endda blive produceret på de selvsamme fabrikker.

Prislejet hos Telerepair ligger i midten af de anmeldte mobilreparatører. Det er muligt at spare lidt ekstra (750 kr.), hvis du samtidig tegner et 6-måneders mobilabonnement med Fullrate.

 • Reparationstid – 30-60 minutter, meget kort ventetid
 • Garanti – 2-års prisgaranti på reparationer
 • Pris – omkring gennemsnittet (Rabat ved Fullrate abonnement)
 • Lokation – Placeret i hele København

2. iPhone Specialisten – Mobilreparation på Nørrebro

iPhone Specialisten (tidl. PC-Mobil) har tilbudt mobilreparation siden de første populære smartphones kom på markedet i Danmark. Selvom de specialiserer sig i iPhones, tilbyder de også reparation af Android-telefoner fra bl.a. Samsung, OnePlus, Sony og LG. Den fysiske butik ligger på Nørrebro, lige i nærheden af Dronning Louises Bro.

På hjemmesiden skriver de, at de ordner de fleste reparationer på stedet og flere af de enkelte reparationer har tydelige tidsangivelser på siden. Desværre mangler de også på flere af de nyere modeller.

iPhone Specialister tilbyder desuden gratis diagnose ved vandskade og 10% i studierabat. Rabatten er især nyttig, da prislejet generelt ligger over gennemsnittet, sammenlignet med dens konkurrenter. Ydermere er priserne ikke altid fuldstændig gennemsigtige og mangler på mange af de nyere enheder.

 • Reparationstid – 1-2 hverdage
 • Garanti – 1-års prisgaranti på reparationer
 • Pris – over gennemsnittet
 • Har 10% studierabat

3. MyTrendyPhone – København K

MyTrendyPhone sælger hovedsageligt smartphones, men de tilbyder også walk-in reparation i deres butik på Fiolstræde 17C. De tilbyder mobilreparation af alle de større brands, inklusiv flere af de nu udgåede smartphones, såsom Google og Windows Phone.

Desværre er hjemmesiden svær at navigere og lettere uigennemtrængelig. Ydermere skriver de, at man kan forvente en reparationstid på 1-2 hverdage, selvom de under walk-in reparation skriver, at de fleste reparationer tager under 30 minutter. Det anbefales, at du bestiller tid i forvejen, så du er sikret en hurtigere mobilreparation, uanset om du er i deres butik i København eller Hillerød.

 • Reparationstid – 1-2 hverdage (oveni forsendelse)
 • Garanti – 1-års prisgaranti på reparationer
 • Pris – omkring gennemsnittet

4. PhoneCare – København Ø

PhoneCare tilbyder reparation af din iPhone, Samsung, OnePlus og Huawei-mobiltelefon. De ligger på Østerbrogade, ikke langt fra Fælledparken og Svanemøllen St.

PhoneCare har tidsbestilling, og lover på hjemmesiden, at en reparation ikke bør tage meget mere end 30-60 minutter.

Prislejet er desværre lidt over gennemsnittet, men til gengæld har de ofte tilbudskampagner, hvor de slår 10-25% af prisen. Derfor kan du nemt være heldig og finde en gennemsnitlig, eller endda billig, reparation, hvis du har den “rigtige” skade.

 • Reparationstid – 30-60 minutter, afhængig af skaden
 • Garanti – Livstidsgaranti på reparationer
 • Pris – over gennemsnittet, men...
 • Mange tilbudskampagner