Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Odense Zoo

I hjertet af Odense, på begge sider af Odense Å, finder I Odense Zoo.

Den zoologiske have blev grundlagt i 1930 og i starten var antallet af dyr beskedent og bestod udelukkende af et par aber, nogle forskellige fugle samt et dådyr og et muldyr.

Efterhånden kom der endnu flere dyr til og ejerne opkøbte arealet på den modsatte side af åen som med tiden blev til Fyns Tivoli. I dag er tivoliet dog lukket og området blevet til en del af det store Odense Zoo, som vi kender det i dag.

Det giver plads til hele 85 forskellige dyrearter i store, flotte og rummelige anlæg, hvor dyrene trives. I kan derfor opleve alt fra smukke tigre og imponerende løver til ældgamle skildpadder og høje giraffer.

Hovedattraktioner i Odense Zoo

Oceanium. En imponerende rejse på tværs af oceanerne, hvor det ene smukke anlæg efter det andet præsenterer eksotiske og underholdende dyr. Her er alt fra kluntede søkøer til farlige piratfisk og det autentiske pingvinanlæg er både smukt og imponerende.

Giraffodring. Mod en tillægspris kan man som besøgende være med til at fodre girafferne. Der er fodring flere gange om dagen og det er sjovt at give de langhalsede dyr mad.

Sejltur på Odense Å. Odense Zoo gennemskæres af åen, hvor det er muligt at få sig en sejltur. Det er et privat firma, der varetager sejlturene som både starter og slutter i Zoo. Der er klapvogns- og barnevognsparkering ved kajen.

Odense Zoo med børn

Zoo er indrettet med fokus på familiens yngste og det er nemt at komme rundt med klapvogn eller barnevogn.

Derudover byder Odense Zoo på:

 • Masser af legepladser til både store og små
 • Køretur rundt i parken i tog
 • Klappegeder og ponystrigling
 • Vandleg
 • Sminketeater
 • Gode puslefaciliteter
 • Indendørs ammemuligheder
 • Mulighed for at få varmet grød og modermælkserstatning i Zoo-butikken eller på udvalgte spisesteder i parken.

Tips til jeres besøg i Odense Zoo

 • Køb billetten online – så får I 10% rabat.
 • Er I mere end 2 voksne og 2 børn kan I med fordel købe familiebilletter til nedsatte priser.
 • Børn under 3 år er gratis.
 • Der er mulighed for at spise medbragt mad, også overdækket.

Læs også om andres oplevelser med besøg i Odense Zoo her.

Adresse (find vej)

Søndre Boulevard 306

Måske vil du også være interesserede i disse aktiviteter

Grøn Koncert

Grøn koncert er en endagsfestival som kan opleves i en række danske byer i løbet af sommeren, hvor hovedparten af de musikalske indslag er større og mindre danske navne. 

København Zoo

Den zoologiske have i København er altid et besøg værd, da den med sine 11 hektar og mere end 3000 dyrearter og titlen som en af de ældste zoo's i Europa, kan imponere både store og små.

Tivoli

Tivoli ligger ofte i toppen af listen over steder du bør besøge i København. Det er uden tvivl et besøg værd for hele familien.

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue på Langelinie i København er måske Danmark's mest kendte turistattraktion og et stykke Dansk kultur som bør opleves minimum én gang.

Tilbage