Tivoli

I tivoli i København, kan du sagtens få en hel dag til at gå - både med og uden børn. Her er noget for alle og det er i virkeligheden nok de færreste danskere der ikke har været der mindst én gang i deres liv.

Det er uden tvivl også et sted der er værd at besøge igen og igen. Er du på besøg i København er Tivoli ofte på listen over steder du SKAL besøge.

I Tivoli kan hele familien nemt få en hel dag til at gå med at prøve forlystelser, en af de mange spisesteder, de flotte omgivelser og ikke mindst de planlagte events i løbet af dagen.

Åbningstider i Tivoli København

Det er forskellige oplevelser du møder i Tivoli afhængigt af hvornår på året du kommer på besøg. Til jul er Tivoli et inferno af julelys og hygge og til Halloween er det uhyggelige i centrum. 

Tivoli har 4 sæsoner, nemlig:

  • Sommer (6 april til 24 september)
  • Halloween (13 oktober til 5 november)
  • Jul (18 november til 31 december)
  • Vinter (2 februar til 25 februar)

Tivoli har åbent mellem 10 og 24 - Tjek Tivoli.dk for de præcise sæsoner og åbningstider på selve dagen.

Adresse (find vej)

Vesterbrogade 3, København V

Måske vil du også være interesserede i disse aktiviteter

København Zoo

Den zoologiske have i København er altid et besøg værd, da den med sine 11 hektar og mere end 3000 dyrearter og titlen som en af de ældste zoo's i Europa, kan imponere både store og små.

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue på Langelinie i København er måske Danmark's mest kendte turistattraktion og et stykke Dansk kultur som bør opleves minimum én gang.

Tilbage