Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Friluftsland

Friluftsland er en kæde med friluftsbutikker i hele landet. Der er fokus på kvalitet og gode oplevelser – når personalet hjælper kunderne med at finde det rette tøj og udstyr til friluftsoplevelser og den krævende hverdag. Det danske vejr sætter sine krav til særligt overtøjet, som er en stor handelsvare hos udelivs-butikken. Samtidig er de mest efterspurgte produkter beregnet til rejser og aktiviteter i naturen.

Historien hvor det hele startede
Den spænde start begynder kun to en halv kilometer fra den nuværende flagskibsbutik. I et lokale på Lundtoftegade – i kælderplan. Her var ikke mange kvadratmeter, men produkter kom der mange af. Siden har Københavnsbutikken fået meget mere plads – og der er kommet butikker til i hele landet.

Det specielle ved Friluftsland
Noget af det der gør butiksoplevelsen speciel, udover det høje serviceniveau, er de installationer der er i butikken.

Er du ude efter vandresko eller -støvler, så kan du prøve dem i terræn. I lokalerne er der indrettet en vandresti med rigtige sten og meget ujævne flader. På den måde får du afprøvet fodtøjet i de rette omgivelser – og kan mærke hvordan de støtter om ankler m.v.

Desuden er der indrettet en miniklatrevæg, en strygeståls-ø og gode muligheder for at se og prøve alt det udstyr som du drømmer om. Soveposerne og liggeunderlagene hænger fremme, så du let kan mærke tykkelser og kvaliteter.

Medarbejderne er friluftsmennesker, klatrere og grejnørder
Ekspedienterne er alle nøje udvalgt og brænder for friluftslivet. Derfor kan du altid finde en medarbejder der ved noget om det udstyr du efterspørger eller den destination som du drømmer om at rejse til. Nogle ved alt om sko og fodtøj andre ved alt om klatregrej osv. Du får en ærlig og imødekommende betjening her.

Udover alt det du kan opleve i butikken, så ejer Friluftsland også Fjällräven-butikken på hjørnet, et par numre længere nede. Her får du alt hvad hjertet begærer fra det svenske brand, der med stor respekt for miljøet laver funktionelle og holdbare produkter. Det er et hav af produkter i et tidløst design der er udarbejdet med ansvar for naturen såvel som for dyr og mennesker.

Begge butikker byder på inspiration til friluftsliv og naturoplevelser i Danmark – og hele verden.

Åbningstider i Friluftsland København
Friluftsland på Frederiksborggade har normalt åbent klokken 10.00 – 18.00 i hverdagene og lørdag kl. 10.00 - 15.30.

Adresser (find vej)

Frederiksborggade 50-52, 1360 København K
Bispensgade 34, 9000 Aalborg
Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København
Jernbanegade 1E, 6000 Kolding
Karen Olsdatters Stræde 4, 4000 Roskilde
Lyngby Hovedgade 49B, 2800 Kongens Lyngby
Vestergade 37, 5000 Odense
Østergade 30, 8000 Aarhus

Måske vil du også være interesserede i disse aktiviteter

Club Riva

Restauranten Club Riva i Rungsted er et hyggeligt og indbydende sted med en fantastisk beliggenhed helt ned til vandet. De kan skræddersy en række forskellige arrangementer som for eksempel firmaaktiviteter for dig.

Grøn Koncert

Grøn koncert er en endagsfestival som kan opleves i en række danske byer i løbet af sommeren, hvor hovedparten af de musikalske indslag er større og mindre danske navne. 

Odense Zoo

I hjertet af Odense, på begge sider af Odense Å, finder I Odense Zoo. En dejlig zoologisk have, hvor både børn og voksne kan tilbringe mange timer sammen - bl.a. med at kigge på de mange spændende dyr.

Tilbage