Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Club Riva

Restauranten Club Riva i Rungsted er et hyggeligt og indbydende sted med en fantastisk beliggenhed helt ned til vandet. De kan skræddersy en række forskellige arrangementer som for eksempel firmaaktiviteter for dig.

Club Riva er en restaurant i Rungsted Havn i Nordsjælland. Den ligger lige ned til lystbådehavnen, hvilket giver en utrolig flot udsigt over havet og bådene i havnen. Bare det at sidde og kigge på havnen kan derfor være en oplevelse i sig selv.

Du kan dog også få en virkelig god frokost eller middag på stedet, lige som de også har natklub i weekenden, hvor det er muligt at slå sig løs til live musik eller til en god DJ.

Derudover arrangerer de også løbende livekoncerter med en række dygtige danske musikere. Det kan derfor være en god ide, at du tjekker deres arrangementkalender, så du kan time dit besøg med, at din yndlingsmusiker kommer forbi.

Perfekt sted at holde firmaaktiviteter

Det er dog ikke kun som privat person, at du kan komme på Club Riva og nyde den gode mad og den gode stemning. Det kan du bestemt også med din virksomhed. Der er både mulighed for at holde julefrokoster og firmaaktiviteter.

Særligt firmaaktiviteterne er vigtige for, at medarbejderne i virksomheden lærer hinanden godt at kende. Det er en god måde at opleve noget sammen på og at socialisere uden for arbejdet. På Club Riva kan de for eksempel arrangere aktiviteter som fisketur med en lokal kutter, vinsmagning, koncert og stand-up underholdning. Læs mere om Club Rivas firmaaktiviteter.

Efter aktiviteten får I selvfølgelig noget god mad i et af Club Rivas lokaler, hvor I bare er jer fra virksomheden. I kan for eksempel vælge mellem en buffet eller en treretters menu. Har I lyst til at feste efterfølgende, kan I tage i Club Rivas natklub, eller de kan arrangere et dansegulv for jer med DJ. På den måde er de meget fleksible og vil gå langt for at opfylde jeres ønsker.

Andre arrangementer, som du kan holde på Club Riva

Har du lyst til at holde et større arrangement som privat person, er det bestemt også en mulighed for dig, at du benytter Club Riva. Du kan for eksempel holde barnedåb, bryllup, konfirmation og fødselsdag på stedet.

I alle tilfælde giver de dig lige som med firmaaktiviteten mulighed for, at du kan skræddersy begivenheden, så den passer til dine behov. Det er både i forhold til mad, drikke, fri bar, band, DJ og meget mere. 

Adresse (find vej)

Rungsted Havn 28, Rungsted Kyst

Måske vil du også være interesserede i disse aktiviteter

Tivoli

Tivoli ligger ofte i toppen af listen over steder du bør besøge i København. Det er uden tvivl et besøg værd for hele familien.

København Zoo

Den zoologiske have i København er altid et besøg værd, da den med sine 11 hektar og mere end 3000 dyrearter og titlen som en af de ældste zoo's i Europa, kan imponere både store og små.

Grøn Koncert

Grøn koncert er en endagsfestival som kan opleves i en række danske byer i løbet af sommeren, hvor hovedparten af de musikalske indslag er større og mindre danske navne. 

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue på Langelinie i København er måske Danmark's mest kendte turistattraktion og et stykke Dansk kultur som bør opleves minimum én gang.

Tilbage